علی جلوه استاد دانشگاه و فعال فرهنگی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار «سراج24» اظهار داشت :در آیه سوم سوره مائده قرآن کریم میفرماید شما دیگر از بیرون نگران نباشید این یعنی خطر اصلی از ناحیه درونی است و نفاق و دودستگی اصلی ترین آن خطرها هستند.
وی افزود: جهان برمبنای سنن الهی پیش میرود و قاعده هایی دقیق و اصولی مانند قوانین ریاضی ومنطقی وجود دارد . در آیه دیگر دارد که اگر نزاع کنید فتفشلوا یعنی شکست می خورید دشمن این را خوب می داند و برای نزاع ما طرح ریزی کرده است.
این استاد دانشگاه درباره نگاه قرآنی به مسائل مختلف ادامه داد: ازسوره مبارکه تحریم می شود این استفاده را کرد که نمود و بروز ایمان و کفر، جامعه زنان هستند و زنان در این عرصه نقش به سزایی دارند و متاسفانه دشمنان از این مسئله استفاده کرده و در تغییر و تحول جوامع استفاده از نقش زنان را در برنامه خود دارند .
علی جلوه ادامه داد: در قرآن کریم سیصد آیه در ارتباط با موضوع نفاق است ولی متاسفانه ما از موضوع نفاق غفلت داشته ایم. در این فتنه های اجتماعی نفاق نقش و قوت خود در تاثیرگذاری بر جامعه اسلامی را نشان می دهد.
وی افزود: هوشمندی و درایت رهبری و بصیرت بخش زیادی از مردم موجب شد تا نظام از فتنه ها سربلند بیرون بیاید.
این فعال سیاسی ادامه داد: شیطان و حزب او سعی می کنند با بدل سازی برای امور حقیقی و الهی راه را سد کنند. فعالان فرهنگی باید زرگری را به مردم یاد دهند تا فرق اصل با بدل را بشناسند. برای دین و راه خدا بدل می سازند و ما باید هوشیاری و آگاهی مردم را بالا ببریم.
وی افزود: منافقین در زمان رسول مکرم (ص) با نزدیک شدن به پیامبر سعی در تطهیر خود و نفوذ در صفوف بالایی اسلام را داشتند.برخی از آن ها کسانی بودند که هم سفره رسول خدا(ص) نیز بودند.
جلوه در پایان خاطرنشان ساخت: آمریکا به تعبیر آیه قرآن خود را به سفاهت سپرده است و ارتباط منافقان با جریان امریکایی غالبا برای نان و نام بوده است و منافقان از انقلاب برای خود قلابی درست کردند و کسانی که سفیه باشند از بیرق فقیه عادل بیرون می آیند و به جبهه باطل می گروند.
انتهای پیام/



